Vad sätter du först? Vad vill du mest?

Bild på Pikachu från Pokemon Go.

Såklart har även Pikachu klätt upp sig såhär lagom till högtiden!

Det lackar mot jul. Just nu är det prioriteringens tid, där varje (nåja) sekund vägs med guldvåg. Vad står högst upp på listan? Vad gör jag nu? Vad kan jag göra i morgon? Är detta viktigare än detta? Prioritera, prioritera, prioritera!

Därför tänkte jag nu berätta om min nuvarande status i Pokemon Go. Jo tack, det går bra. Jag levlade här om dagen och är nu uppe i nivå 25. Jag har fångat 111 sorters pokemons, och jag har just nu 139629 stardust att förbättra CP för mina små figurer.

Sådär! Det var det. Nu får jag nog tömma diskmaskinen innan jag kan börja slå in lite paket. Undrar var jag gjort av tejpen?

Edit: Jag hade inte fångat så många pokemons som jag först trodde. Jag läste i helt fel tabell. Men det är kanske rätt nu…

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.