Med en halvtimma kvar…

Bild på en liten ängel...

Snart… är det julafton. Och för första gången under mitt föräldraskap är barnen fortfarande vakna…

Dan före dopparedan. Eller rättare sagt kvällen före. En sen kväll… Jag tror vi är redo för julafton i morgon. Alla klapparna är inslagna, ungarna gör det sista på pepparkakshuset och hunden är rastad.

Det är då det här geniet ska försöka fixa en text. En text som ska vara sådär lite julig. Den ska osa av förväntan och bränd lackstång (ja, jag har faktiskt trakterat ett dylikt verktyg i afton)! Men jag har inte ens hunnit provsmaka julskinkan, och någonting i bakhuvudet säger mig att jag glömt något inför morgondagen…

Hoppas det inte är något viktigt. Oavsett vad så är det julafton i morgon. Vi ska försöka komma upp någorlunda i tid, och sedan fira julafton. Ska bara djupanda lite först tror jag…

Men ängeln jag köpte till hustrun i våras är fin på spiskransen!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.