Ljusglimten i julstressen!

Bild på Godzilla med en kundvagn människor...

Jag må inte vara någon buffel i affärerna, och inte heller något monster. Idag kanske jag till och med blev raka motsatsen..?
Bild från Matt Smiths flöde på Flickr.com och under Creative Commonslicens BY-NC-ND 2.0.

Har ni hunnit med er julhandel ännu? Inte ni heller? Bara lite, lite kvar, säger ni? Ja. Jo, jag känner igen det där…

Men idag hann jag ändå springa runt lite i affärerna. Jag till och med hittade lite av det jag letade efter, så julstressen har lagt sig åtminstone för stunden. Och mitt i allt hattande mellan butikerna slog det mig, trots att jag kanske själv inte var den starkast lysande solstrålen, att vilken fantastisk butikspersonal jag mötte. I alla butiker. Hela dagen!

Det var en riktig fröjd att se. Och att möta. Glada människor som trots att vi är mitt inne i den värsta slutspurten innan jul, ändå kunde le mitt i allt. De tog sig tid att hjälpa till. De skrattade till och med åt mina usla skämt. Okej, just där blev det kanske lite, lite läskigt. Men ändå.

Så var stolta över er personal, ni butikschefer. De har verkligen förtjänat sin julbonus idag!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.