Min framtid är… redan här?

Självporträtt

Nej, jag tänker inte berätta för er ifall detta är jag som ”gammal” eller inte. Det… det… gör ju egentligen ingen skillnad ju. Håret kommer vara sådär grått om bara ett par år.

Ni vet när saker inte riktigt fungerar, ja då kan man bli lite sur. Eller hur? När bilen inte vill starta? Låset kärvar i ytterdörren? Sånt kan verkligen sabba ens goda humör. Eller hur?

Jag gillar min iPhone. Jag gillar den verkligen. Den har varit en trogen och pålitlig liten kamrat i fickformat sedan första dagen jag höll den i min hand. Jag har haft så mycket glädja med den. Så mycket att minnas med den. Men…

..nyligen höll den på att åka raka vägen till källsorteringen. Direkt. Utan att passera gå. Löjliga, jämrans teknikkladd till onödigt avträde!

Förlåt. Det är inte d… telefonen… jag är arg på. Det är den där idiotiska, kassa appen jag tankade ner. Den där som gör om ditt porträtt. Du kan bli gammal, ung, byta kön eller förvandlas till en riktig snygging. Jäkla app!

Vad ska man med ett program till, om det inte fungerar? Det kanske är så att min telefon är defekt? Eller att appen inte är kompatibel med just min telefonmodell? Det borde vara så. Det borde vara så, att om jag testar att ”bli äldre” så borde väl åtminstone appen jobba aldrig så lite? Lite insjunkna kinder? Större påsar under ögonen? Jag borde väl få se något mer än att håret blev en nyans gråare?

Om ni ser någon i morgon med en pappkasse över huvudet så är det bara en kommunikatör på väg till jobbet…

Skitapp…

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.