Politikermöte som gör skillnad?

Politiker och debatter är intill döden tråkiga. I alla fall som de sett ut de senaste åren. Men kanske vi får något annat nu? Något som plockar tjafset ur sandlådan och ger oss något som är på riktigt istället?

Politiker och debatter är intill döden tråkiga. I alla fall som de sett ut de senaste åren. Men kanske vi får något annat nu? Något som plockar tjafset ur sandlådan och ger oss något som är på riktigt istället?

Jag har länge efterfrågat en ökad respekt och en större värdighet blad våra folkvalda. Bara från det att jag fyllde 18 och fick börja rösta har tonläget skruvats upp många, många gånger om, Och som jag tidigare nämnt, så har politikerna på något vis bara fortsatt att gräva i gropen de står i.

Men det här är något helt… enormt. Det är väldigt tacksamt, och något jag verkligen, verkligen hoppas ska ta skruv. Vänsterpartiets och Centerns partiledare möts, inte för att försöka övertyga varandra, utan för att visa på variationerna och på likheterna i svensk politik.

Jag gillar detta. Oavsett vad man tycker om deras politik så är initiativet helt rätt och jag önskar dem all lycka i detta!

Jag vet att jag länkar till en betallänk, men kanske någon redan är kund hos dem. Det finns också länkar på respektive partis hemsida till artiklar, instagram och youtube…

Bookmark the permalink.

One Response to Politikermöte som gör skillnad?

  1. Pingback: Är det en revolution på gång? - Lammlur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.