Var tar tiden vägen?

Bild på vår hund Kola

Det här är vår Kola. Lägg märke till den svallande manen, och de lååånga ögonfransarna. Så ser hon inte ut längre. Det är lite mindre pälsboll och lite mer… något annat som också har päls.

Det är ju för märkligt. Ibland kryper den bara fram, och ibland förstår jag inte riktigt vart tiden tar vägen. Idag har vi, i snögloppet, jobbat i trädgården. Vi har räfsat, plockat, ställt undan, tömt vattentunnor och så smått börjat ta hand om det som stormen slet ner senast.

Efter det har vi varit inne, fixat med julklappar, lagat mat och klippt hunden för första gången någonsin. Vi har med andra ord varit fullt upptagna hela långa dagen…

..okej. Jag erkänner. Vi låg och drog oss i sängen till nio i morse. Det är sant, och det måste jag ju erkänna. Till nio. Och så har jag tagit den lite längre morgonpromenaden i morse. Dessutom hade vi såklart lite paus för lite kaffe också. Det var strax efter lunchen.

Men annars har det varit fullt upp hela dagen. Så jag hinner tyvärr inte skriva någon Blogg24 idag. Tyvärr! Bättre lycka i morgon.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.