Mångfalden i Facebook, med Mångfald

En påminnelse om vad som hände idag för två år sedan. En av de viktigaste händelserna i mitt liv, och en av de mest givande!

En påminnelse om vad som hände idag för två år sedan. En av de viktigaste händelserna i mitt liv, och en av de mest givande!

Facebook är bra på en del saker, sämre på andra och ibland fenomenalt irriterande. Men så kommer då de där tillfällena när träffsäkerheten är på topp. Idag blev jag påmind om ”Gotland för Mångfald” , och fick tillbaka den där varma känslan i hjärttrakten igen.

Bilden föreställer det första ”riktiga” mötet dit alla intresserade kunde komma för att ventilera sina tankar och idéer inför den första manifestationen. Det var något av det häftigaste jag varit med om. Visst, de båda manifestationerna vi genomförde därefter var fantastiska. Men uppslutningen till just detta möte var mer än vad vi vågade hoppas på. Åtminstone blev jag glatt överraskad.

När jag såg bilden så var min spontana tanke ”Skit också, Vi skulle ha genomfört Manifestationen i år igen”. En naturlig reaktion, för det gav så otroligt mycket energi tillbaka. Och roligt var det. Plus utvecklande som bara den. Jag var väldigt långt utanför min komfortzon både när jag ställde mig framför människorna på det här mötet, som när jag stod på den riktiga scenen därefter. Det är liksom en sak att stå framför hundra kollegor och prata om gemensamma arbetsfrågor, men en helt annan att stå framför 50 personer som du kanske på sin höjd sett på bild i tidningen eller hört talas om.

Det var en helt fantastisk och nära nog overklig känsla att ta in och bearbeta!

Men jag ångrar inte beslutet att inte genomföra en manifestation till. Lika lite som jag ångrar att jag ställde upp från första början. Det är som sagt något av det roligaste jag någonsin gjort, och att tänka på det gör mig alldeles varm i hjärtat. Varje gång!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.