Kvällens sociala snackis blev Apple och… DN?

20120913-070917.jpgSå kom den då till sist, på gissat datum och med de finesser som figurerat i förhandssnacken. Några överraskningar? Njaäää…

Ja, den innehöll allt jag hoppats. Större, lättare, kraftfullare och överlag en naturlig uppgradering av världens mest sålda smartphone!

Samtidigt innehöll onsdagskvällens event inga rejäla överraskningar, till vissas förtret. Ska man vara elak skulle man kunna säga att nu har android- och windowstillverkarna ett gyllene tillfälle att visa att även de kan vara innovativa. Vi får väl se hur det går.

Kvällens snackis nummer två blev lite otippat Dagens Nyheters ”recension” av kvällen och telefonen. Den… var svår att sätta fingret på! Var den ironisk? Försökte den vara rolig? En ny anfallsvinkel eller ett nytt stilistiskt grepp?

Jag väljer att tro att den skulle vara rolig. Tydligen tyckte inte ens DNs redaktörer det, eftersom den senare ersattes med en text från TT. Men inte innan lågvattenmärket ”räddats” av bloggare (läs den exempelvis på www.lowenhamn.se) vilket säkerligen kommer att roa såväl fanboys som andra.

Men med Apples nya fanbärare färsk på hyllorna från den 21 (vilket tydligen också blir släppdatum även i Sverige, vilket jag spekulerade i tidigare), kommer jag då att lämna min 3GS därhän?

..om bara inte snålvargen biter mig där bak igen så…

Uppdaterad: Skam på torra land, men jag hade fel! iPhone 5 kommer till Svedala en vecka efter USA. De tog alltså inte chansen…

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.