Ett vilset lamm hittar hem

Lammet hittar hemDen senaste tiden har jag pendlat till och från ön mer än någonsin tidigare. Ja, det har till stor del handlat om nöjesresor. Barnen har fått träffa farföräldrarna, och vi har hastat fram och tillbaka för att fira en kär gammal väns svensexa och bröllop.

Det har också funnits en resa som betyder väldigt mycket för min, och hela min familjs, framtid. Jag har sökt och fått jobb på Gotland! Jag är överlycklig och vettskrämd på en och samma gång!

Dessutom har nu Anneli bett om, och fått beviljat, att byta tjänstgöringsort. Från Uppsala till Visby. Hon är lika nervös hon!

Vi skriver alltså ett nytt kapitel i vårt liv. Barnen har tagit det som väntat, det vill säga inte speciellt bra. Men efter en timmes gråt och tandagnisslan började de planera sina nya rum. Vilket inte är helt enkelt, eftersom vi ännu inte har något boende ordnat. Vi måste också se till att sälja det hus vi har i Vallentuna, så vi har en liten väg kvar att vandra.

Allt har ställts på ända, vi har ingen aning om vad som ska hända, och frågan är om vi verkligen förstått vad vi ger oss in på?

Gör man någonsin det?

Bookmark the permalink.

3 Responses to Ett vilset lamm hittar hem

  1. Nerina says:

    Dina ord träffar som blixten! Det du beskriver är exakt det jag velar kring runt. Ska jag, ska jag inte, kan vi, borde vi, tänk om det inte, osv. Mycket handlar även om det som har blivit din öppning – ett jobb här på öin. Letar vidare och håller tummar och tår för min egen del, och önskar dig och din familj ett fortsatt lycka till!
    //Nerina

  2. Mattias says:

    Stort tack, och stort lycka till för dig med! Som sagt, det har tagit tid (och lust) innan det hände för oss. Men vad som verkligen avgjorde att vi vågar ta språnget är att det är bättre att flytta och misslyckas, än att inte våga och aldrig få veta… Eller något sådant 🙂

  3. Pingback: En utsikt att skryta (över) - Lammlur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.