Fyra nyanser av mjölkvitt

Mjölk. Och lite fil. Brand annat... Det är dags att släpp sargen pch prova något nytt! Bild lånad med tillstånd av Puttersjaus Gård.

Mjölk. Och lite fil. Brand annat… Det är dags att släpp sargen pch prova något nytt! Bild lånad med tillstånd av Puttersjaus Gård.

Vad vore livet utan lite variation? Ibland är det dags för lite av förändringens vindar. Ibland måste man se om vingarna bär. Ibland… måste man lämna trygghetszonen!

Jag har köpt mjölk. Nej, det låter inte som någon omvälvande eller episk förändring. Men tänk då på att min frukost i princip sett likadan ut i typ 30 år. Mer eller mindre. Ett par, tre mackor. Lite juice (mja, mycket juice är det kanske. Eller saft. Det har emellanåt varit ett par stora glas saft istället för juice för att stilla morgontörsten), och därtill pricken över i. Löken på laxen, eller varför inte kalla det marsipanen på princesstårtan…

Därtill ett rejält glas oboy. Eller rättare sagt en rejäl mugg med oboy. Ett par, tre deciliter åtminstone. I trettio år. Varje morgon!

Så det är ett stort steg för mig att byta från Arlas kobärs till fjällkornas Puttersjaus. Levererat till dörren i smått ikoniska glasflaskor.

Jag köpte lite fil också. Till sommarluncherna på jobbet. Med müsli. Och en jäkla massa strösocker.

Vaddå? Det är inte hälsokost jag är ute efter!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.