En ny början. Igen!

Typiskt! Jag har lyckats radera hela sajten än en gång… Första gången för att jag försökte byta tema (utseende) på sidan, och var dum nog att forcera genomförandet trots varningsrutan. Andra gången för att rensa lite på servern. Och där kan man väl säga att jag lyckades över förväntan. Hela sajten rök, och med den det jobb jag lagt ner så här långt (note to self: Även om du tycker att du inte åstadkommit något permanent, tag en BUP i alla fall!).

Ja, ja. På’t igen!

Bookmark the permalink.

One Response to En ny början. Igen!

  1. admin says:

    Denna kommentar gör jag bara för att just kommentarerna fungerade inte första gången jag skapade sajten. Men… det verkar göra vad det ska nu 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.