Se till att vaccinera dig och din gadget…

Det är dags. Det är nu det gäller. Igen. Och igen. Och igen...

Det är dags. Det är nu det gäller. Igen. Och igen. Och igen…

Jag måste erkänna, att det har tappat sin glans. Det är inte längre samma intensiva glöd, inte samma styrka eller… nej. Det är inte längre samma sak.

Vänta lite nu. Det är inte så som att jag nått vägs ände. Jag har inte givit upp eller förlorat mitt kall. Jag föredrar fortfarande äpplen framför fönster eller gröna toalettsophinkar. Det är bara det att jag det senaste året fått prioritera vissa av mina mer nördiga böjelser. Det, och det faktum att vi idag fått version 10.3 och jag inte sitter och tokuppgraderar, betyder egentligen ingenting.

Bland det viktigaste du kan göra, åtminstone när det gäller din hemelektronik, är att uppdatera den när möjligheten kommer. Inte bara för din egen skull. Eller dina gadgets. Utan för din omgivning! Se det som att vaccinera dig. Om dina prylar, din smartphone, din dator, din klocka eller varför inte din bil, är uppdaterad och har de senaste säkerhetsfixen, så slipper dina nära och kära att exponeras för skadlig kod, kapningar och virus. Om du inte vill göra det för din egen skull, tänk åtminstone på andras väl och ve.

Ja, jag kommer uppgradera min telefon med 10.3. Så snart jag kan. Men inte ikväll…

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.